Sve za venčanje / Restorani

Burme Pokloni Venčanice Restorani Fotografi Limo servis Muška odela Muzika Organizacija Obuća za venčanje Pozivnice Ketering Dekoracija Nakit za mladu Šminka Frizura Medeni mesec Linkovi Izrada fotoknjiga Iznajmljivanje šatora

Brod-restoran Leonardo

E-Mail:brodleonardo888@yahoo.com
Tel:062 306 333
Adresa:Ušće - Novi Beograd

Brod restoran LEONARDO  nalazi se na jednom od najlepsih mesta u evropi, na uscu reke Save u Dunav na savskom keju sa novobeogradske strane.

Sa broda se pruza predivan pogled na Kalemegdansku tvrdjavu i spomenik Pobedniku .Zahvaljujuci kvalitetnom odrzavanju i  renoviranju od strane domacina sacuvan je izgled parobroda sa unutrasnjim radovima na klimatizaciji, novoj kuhinji, autenticnom enterijeru sa binom za muzicki ansambl,podijumom za ples i vrhunskim ozvucenjem.

Brod restoran LEONARDO raspolaze  kapacitetom od 250-300 mesta u dve sale na prostoru od 650m2 sa koriscenjem pontonskog splava-otvorena basta u sklopu broda.
Na brod restoranu LEONARDO mozete organizovati sve vrste svecanosti,vencanja,veridbe,

krstenja, rodjendane,jubileje,promocije,poslovne koktele, ruckove i vecere za Vase poslovne partnere,koktel zabave,kulturna desavanja,modne revije itd.

Nudimo kompletnu uslugu dekoracije,svadbene aranzmane i torte,fotografisanje i muzicki bend po zelji.

Miris reke,galebova let,nezaboravni trenuci na brod restoranu LEONARDO ostaju u trajnom secanju svakog gosta, a zadovoljan gost je nasa najveca sreca.


povratak na listu
Naše venčanje
e-mail
lozinka

izgubljena lozinkaregistracija

Kalkulator troškova Lista zadataka Lista zvanica
Burme
Burme Prstenje Anabella Ogledalce Oktup zlata Nekretnine Beograd